IN THE NAME OF ALLAH THE MOST GRACIOUS THE MOST MERCIFUL

.

SELAMAT DATANG

Teruslah bergerak, hingga kelelahan itu lelah mengikutimu.
Teruslah berlari, hingga kebosanan itu bosan mengejarmu.
Teruslah berjalan, hingga keletihan itu letih bersamamu.
Teruslah bertahan, hingga kefuturan itu futur menyertaimu.
Tetaplah berjaga, hingga kelesuan itu lesu menemanimu.”
( allahyarham KH Rahmat Abdullah )

16 Mei 2010

SYNERGY review

alhamdulillah. syukur pada Allah. saya mahu memberi pengumuman pada semua pembaca. kini, majalah synergy akan keluar di pasaran tidak lama lagi. sebuah majalah islam yang sarat dengan ilmu pengetahuan. majalah yang memaparkan pelbagai isu menarik untuk semua pembaca. satu majalah yang diterbitkan oleh mahasiswa, mahasiswi , doktor dan ustaz dari pelbagai tempat dan IPT.

jadi pertama-tamanya saya mohon doa kalian agar kami terus istiqamah dalam melakukan dakwah pena ini.dan sekaligus ingin menguasai meneyebarluaskan ilmu agama melalui media massa.

pengedar diperlukan

sekarang kami tengah mencari pengedar. sekali lagi saya ingin promote kalian. jika ingin jadi pengedar boleh sahaja download borang pengedar di sini dan hantar emelkan kepada synergymedia2010@gmail.com kami memerlukan pengedar dari setiap IPTA/ IPTA/ matrikulasi/ daerah-daerah dan negeri.

jadi, marilah sama-sama membantu dalam menyebarkan islam melalui media massa ini. dan kami akan memberi komisyen kepada anda bagi setiap jualan majalah.

harga yang berpatutan

insyaAllah, harga yang berpatutan. mampu dimiliki oleh semua pihak.

kolum majalah


  1. Dari Laman Hati
  2. Oase Iman
  3. Global Islam
  4. Tafsir Kalam Allah
  5. Ibrah Sirah
  6. Tokoh Muslim
  7. Pembedahan Buku
  8. Diagnosis Diri
  9. Kewangan & Anda
  10. Cerpen Islami
  11. Karya Komik
  12. Gubahan Islami
  13. dan banyak lagi....
mari menymbang untuk islam

sesungguhnya aktiviti menyebaluaskan islam ke dalam masyarakat sepatutnya di sokong. mohon sokongan anda semua. lawati web synergy media di http://synergymedia2010.blogspot.com/.


p/s : saya akan stop enter posting mulai hari ini hingga satu masa. beri laluan pada exam. mohon doa dari anda semua agar dipermudahkan segala urusan.

4 teguran:

adik berkata...

cuti??kite pn t cuti gak,nk exm.x best la klu xde posting baru cmni,,mm nk wat cmne nk exm lah plk..mm t ble cuti t byk progrm.x dpt nk spend time sme2 lame2.k.yu n k.ain pn mesti ad progrm mse cuti kan?tgglkn kite....t ad kem easymath untk Form 5 kat smka johor jaya, johor bahru dr 15-18/6,spe2 pn leh g.skrg ni pn da bleh tempah...\\\ok da bg komen dah,

p/s xtau la ni komen ke ape ^_^

dr. mujahidah berkata...

akak nak gi kem easy math. tolong isi nama akak. akak nak teman iza. bayar, nanti suh mak bayar dulu. ok

adik berkata...

eh ckp btul2 ni??td da snaraikn da spe y nk g..da hantar dah..hihi cm klakar la pla klu kantoi

dr. mujahidah berkata...

mm.. cancel. akk ade pgram kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...